Super League 1: Ντέρμπι «δικεφάλων», δράση στο ΟΑΚΑ, με ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - ΟΦΗ και Παναθηναϊκός - Άρης στο πρόγραμμα της Τετάρτης 1/7 για την 5η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1.

Super League 1: Ντέρμπι «δικεφάλων», δράση στο ΟΑΚΑ, με ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Την Τετάρτη 1/7 διεξάγεται η 5η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1 με τρεις αναμετρήσεις να συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ημέρας.

Στις 19:15, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Νέο πρόσωπο στην αποστολή των «πρασίνων» ο Σπύρος Τζαβίδας αντί του Ξενόπουλου,εκτός ο Νάγκι που ακολουθεί θεραπεία. Η ομάδα του Γιώργο Δώνη δεν διεκδικεί κάτι στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά θέλει να κυνηγήσει μία νίκη. Ο Άρης που βρίσκεται σε κακό φεγγάρι δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Τα κανάλια για Παναθηναϊκός-Άρης, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΟΦΗ, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Στις 21:00 ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συγκρούονται στην Τούμπα, σε ένα ντέρμπι «δικεφάλων» με έπαθλο τη δεύτερη θέση. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας. Χωρίς τον Μιχάλη Μπακάκη η Ένωση, αλλά ο Μάσιμο Καρέρα συμπεριέλαβε τους Έλντες Λόπες και Βασίλη Μπάρκα.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στο Καραϊσκάκη (21:30, LIVE στο fosonline.gr), με τον αήττητο και πρωταθλητή Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΟΦΗ με στόχο μία ακόμα νίκη στα Playoffs. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ματιέ Βαλμπουενά. Χωρίς τον Λισάντρο Σεμέδο οι Κρητικοί στο Φάληρο, ενώ απόντες είναι κι οι μακροχρόνια τραυματίες Κοσμάς Τσιλιανίδης και Φελίπε Σόουζα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των Playoffs/Playouts της Super League 1:

Τετάρτη 1/7
19:15 Παναθηναϊκός - Άρης
21:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
21:30 Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Σάββατο 4/7
19:15 Αστέρας Τρίπολης - Βόλος
19:30 Λαμία - Ξάνθη

Δευτέρα 6/7
19:30 ΑΕΛ - Πανιώνιος
20:00 Ατρόμητος - Παναιτωλικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 78
2. ΠΑΟΚ 59
3. ΑΕΚ 56
4. Παναθηναϊκός 47
5. Άρης 38
6. ΟΦΗ 35