ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί κόντρα στην ΑΕΚ - Εκτός Πέλκας, Βιεϊρίνια

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Άρη και επιστρέφει στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (1/7).

ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί κόντρα στην ΑΕΚ - Εκτός Πέλκας, Βιεϊρίνια

Την ΑΕΚ στην Τούμπα υποδέχεται την Τετάρτη (1/7, 21.00) ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off της Super League. Αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τον κάτοχο της δεύτερης θέσης, η οποία δίνει το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι και αμέσως μετά ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, ενώ νοκ άουτ τέθηκαν οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας.

Επίσης, εκτός «μάχης» έχουν τεθεί και οι Ζαμπά, Κρέσπο, Μίσιτς και Αουγκούστο. Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Στοχ, Λημνιός, Λάμπρου, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Τζόλης