Με Βαλμπουενά η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Ματιέ Βαλμπουενά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.  

Με Βαλμπουενά η αποστολή του Ολυμπιακού

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετράει ο Ολυμπιακός στη διαδικασία των play offs και την Τετάρτη υποδέχεται τον ΟΦΗ (21:30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πειραιά σε μία εβδομάδα νίκησε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κατακτώντας και μαθηματικά τον τίτλο, αλλά και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρόλα αυτά στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να πάρει το πρωτάθλημα αήττητη. Έτσι οι "ερυθρόλευκοι" και στον αγώνα με τον ΟΦΗ έχουν κίνητρο και θέλουν τη νίκη.

Η προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς ολοκληρώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή και σε αυτή συμπεριέλαβε και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.