Άρης: Συνεχίζουν στα πλέι οφ οι Κουέστα και Σόουζα - Όχι από Τσιλλιγίρη και Τόνσο

Θετικός στο να συνεχίσει μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι ο Κουέστα ενώ με τα «κίτρινα» ως τη λήξη των play off θα αγωνίζεται και ο Σόουζα. Αντιθέτως, αρνητικοί ήταν οι Τόνσο και Τσιλιγγίρης

Άρης: Συνεχίζουν στα πλέι οφ οι Κουέστα και Σόουζα - Όχι από Τσιλλιγίρη και Τόνσο

Το διήμερο συζητήσεων για την παραμονή ή όχι παικτών στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης συνεχίζεται. Θετικοί λοιπόν στο να συνεχίσουν μέχρι το τέλος των play off της Super League ήταν οι Κουέστα και Σόουζα. Ο βασικός πορτιέρε των «κίτρινων» είπε το «ναι» ενώ θα συνεχιστούν και οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στον ίδιο δρόμο βάδισε και ο Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος παραμένει τραυματίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα προλάβει το αυριανό ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν καθώς από πλευράς Άρη δύσκολα θα γίνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Από την άλλη αρνητικοί ήταν οι Μαρτίν Τόνσο και Δημήτρης Τσιλιγγίρης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν δέχθηκε να μείνει στο στρατόπεδο της ομάδος μέχρι να ολοκληρωθούν τα play off και άμεσα θα απομακρυνθεί από τον σύλλογο.

Το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό γκολκίπερ. Ο Άρης πρότεινε στον νεαρό τερματοφύλακα τόσο την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τη λήξη της σεζόν όσο και την υπογραφή νέας σύμβασης εργασίας αλλά ο παίκτης απέρριψε την πρόταση. Για την ακρίβεια, δεν θέλει να έχει ρόλο τρίτου τερματοφύλακα, αλλά να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα η οποία θα του προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι «κίτρινοι» σεβάστηκαν την επιθυμία του κι έτσι ο Απόστολος Τσιλιγγίρης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.