Φορτούνης: «Ο Ολυμπιακός είναι χτισμένος για να παίρνει τίτλους, δεν σταματάμε εδώ»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης μίλησε για την φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα μυστικά της ομάδας, τον Πέδρο Μαρτίνς και τη δική του επιστροφή.

Φορτούνης: «Ο Ολυμπιακός είναι χτισμένος για να παίρνει τίτλους, δεν σταματάμε εδώ»

Οδιεθνής άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης μίλησε για την φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα μυστικά και τη δική του επιστροφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

-το που στηρίχθηκε η ομάδα φέτος: «Όχι στα πρόσωπα αλλά πάνω από όλα στην ομάδα, η οποία έχει βρει τη χημεία της, ο ένας βοηθάει τον άλλο και είμαστε πραγματική ομάδα, κάτι που το βλέπουν όλοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν αλλάζουμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας είτε παίζουμε εντός είτε εκτός.

Το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικό και πάνω από όλα να ξέρετε ότι το απολαμβάνουμε οι παίκτες. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και ακούμε τις οδηγίες του προπονητή κατά γράμμα».

-τη στήριξη στον Μαρτίνς: «Είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός ότι η διοίκηση στήριξε τον προπονητή και για το έργο του. Αυτό το βλέπετε εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να παραδέχονται όλοι την ανωτερότητα μας.

Φέτος, βγαίνει ακόμα περισσότερο η δουλειά του κ. Μαρτίνς, η ομάδα είναι πολύ σκληρή και ελπίζω να μη χάσουμε μέχρι το τέλος»

-το ότι ο Ολυμπιακός είχε δύο χρόνια να πάρει πρωτάθλημα: «Ήμασταν δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα αλλά το θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε από την πρώτη στιγμή παίζοντας κυριαρχικά από την αρχή.

Δεν έχουμε χάσει παιχνίδι. Η ομάδα είναι χτισμένη για να παίρνει τίτλους και δε σταματάμε εδώ, οι στόχοι είναι μπροστά μας και το κίνητρο είναι όλο και μεγαλύτερο».

-τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το ματς με τη Γουλβς: «Είναι ένα τεράστιο κίνητρο για μας όλοι αυτοί οι στόχοι. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να κερδίσουμε, για να κατακτήσουμε το νταμπλ και θα τα δώσουμε όλα.

Με τη Γουλβς θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, κάτι που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μας. Άλλωστε η ευρωπαϊκή πορεία είναι ένα όραμα που πάντα έχει αυτός ο σύλλογος και οι απαιτήσεις του κόσμου του».

-τις δυσκολίες που είχε φέτος: «Πέρασα μια δύσκολη χρονιά, αλλά εμπιστεύομαι πλέον και πάλι τα πόδια μου και πάντα θέλω όταν παίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».