Πετράκης: «Όνειρο μου να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο»

Ο Γιώργος Πετράκης μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας, για τον πατέρα του και για τον προκάτοχο του τον Άκη Μάντζιο.

Πετράκης: «Όνειρο μου να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο»

Το ντεμπούτο του στη Super League έκανε ο Γιώργος Πετράκης και για τον ίδιο ήταν μία ξεχωριστή στιγμή. Κάθισε στον πάγκο της Λαμίας και όπως ανέφερε ο ίδιος ήταν όνειρο του να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά ο Γιώργος Πετράκης μίλησε:

Για το ντεμπούτο του:

«Aν πω ότι δεν είμαι πολύ χαρούμενος θα είναι ψέμα. Κάθε νέος προπονητής έχει όνειρο να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία γιατί δεν είναι πολλοί αυτοί που θα το έκαναν».

Για το γεγονός ότι είναι ο νεότερος προπονητής της Super League:

«Είναι αλήθεια ότι συμβαίνουν τα πράγματα όταν το θες πολύ και δουλεύεις για αυτό».

Για τον πατέρα του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ο πατέρας μου ήταν οδηγός όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που έχουμε καταφέρει πατέρας και γιος. Μιλάμε κάθε μέρα και σαν πατέρας με γιο και σαν συνάδελφοι»

Για την ισοπαλία:

«Σίγουρα είναι σπουδαίο ότι πήραμε το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έχει δύο όψεις στο πρώτο ημίχρονο άνοιξαν οι γραμμές και χάσαμε κάποιες εύκολες πάσες. Όμως στο δεύτερο ισορροπήσαμε. Έχουμε μια δουλεμένη ομάδα και από τον προκάτοχο μου τον κ. Μάντζιο και πρέπει να σημειώσουμε αυτό».

Για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος:

«Η Λαμία μένει για ακόμα μια χρονιά στην κατηγορία και μπαίνουν οι βάσεις. Σίγουρα θα υπάρξει κάποιος σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν θέλουμε και να χάσουμε την συνοχή μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας