Ο μιλανέζικος «εμφύλιος» και στη... μέση ο Καμαρά

Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερο οι Ίντερ και Μίλαν εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μαντί Καμαρά, ετοιμάζοντας το «χτύπημά» τους γύρω στον Δεκαπενταύγουστο.

Ο μιλανέζικος «εμφύλιος» και στη... μέση ο Καμαρά

Θα είναι μακρύ το καλοκαίρι για τον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός χαφ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει ότι είναι ευγνώμων στον Ολυμπιακό και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να πιέσει τους «ερυθρόλευκους» να τον αφήσουν να φύγει. Άλλωστε η σχέση των δύο πλευρών είναι εξαιρετική και όταν ο Καμαρά δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά τον πήρε από τα... αζήτητα και του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League, αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα λειτουργήσει όπως λειτούργησε παραδείγματος χάρη ο Ποντένσε ή ακόμα και κάποιοι Έλληνες παίκτες στο παρελθόν.

Τις τελευταίες μέρες στο Μιλάνο γίνεται το «έλα να δεις». Η μεν Ίντερ χάνει απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα το... τρένο για τον τίτλο, αλλά του χρόνου θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League. Για αυτό τον λόγο έχει αρχίσει από τώρα να φτιάχνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της. Η δε Μίλαν παλεύει για να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζει και την «επόμενη μέρα» ως προς την ενίσχυση του ρόστερ της.

Κοινός υποψήφιος στόχος και των δύο ομάδων της πόλης της μόδας; Ο Μαντί Καμαρά! Ο Αφρικανός χαφ έχει μπει για τα καλά στο μάτι των Μιλανέζων και τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι γύρω στον Δεκαπενταύγουστο θα γίνει το «χτύπημά» τους. Θέλουν να περιμένουν φυσικά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Αν οι «ερυθρόλευκοι» φτάσουν μέχρι το τέλος στο Europa League, τότε οι προτάσεις θα «σκάσουν» μετά τις 20 Αυγούστου.

Η ουσία είναι ότι το «γκελ» που κάνει ο Καμαρά σε δύο κορυφαίες ιταλικές ομάδες από πλευράς ονομάτων είναι κάτι που δεν έχει... προηγούμενο! Κι ακόμα δεν έχουμε μπει επισήμως στη θερινή μεταγραφική περίοδο... Αντιλαμβάνεστε τι έχει να συμβεί όταν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει τις φετινές υποχρεώσεις του. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει ότι όταν πουλάνε, καταφέρνουν να πουλάνε ακριβά... Και σίγουρα η περίπτωση του Καμαρά είναι αρκετά «αλμυρή», ακόμα και για τα «πορτοφόλια» των Ίντερ και Μίλαν.