Άρης: Μένουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ Γκάμα, Ματίγια, Κόρχουτ και Μπα

Σημαντικές εξελίξεις στον Άρη, με τους Ματίγια, ΓκάμαΚόρχουτ και Μπα να συνεχίζουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ της Super League 1. 

Άρης: Μένουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ Γκάμα, Ματίγια, Κόρχουτ και Μπα

Σημαντικές και κρίσιμες συζητήσεις υπήρξαν σήμερα (29/6) στις τάξεις του Άρη, που αφορούσαν το θέμα της παραμονής κάποιων από τους ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, με ενημέρωσή της η «κίτρινη» ΠΑΕ υπογράμμισε πως υπάρχει συμφωνία με τους Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέ Ματίγια και Μιχάι Κόρχουτ ώστε να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν που πήρε παράταση λόγω του κορονοϊού. Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμφωνήθηκε να μείνουν στον Άρη μέχρι το τέλος των πλέι οφ, κάτι που ενδεχομένως αποτελεί και γενικότερο προμήνυμα παραμονής τους στον Άρη και για τη νέα σεζόν.

Από κει και πέρα, τον ίδιο... δρόμο θα τραβήξει και ο Αμπού Μπα, καθώς ο Άρης έφτασε σε συμφωνία ώστε να παραμείνει στην ομάδα και με το πέσιμο της «καρό σημαίας» να επιστρέψει στη Γαλλία και τη Ναντ. Μάλιστα οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν αύριο (30/6) το σχετικό έγγραφο από τη γαλλική ομάδα για να επικυρωθεί και επισήμως η περαιτέρω συμμετοχή του ποδοσφαιριστή.