«Στέλνουν» Νάνι στην ΑΕΚ από την Αργεντινή - Παραμένει ο Αραούχο, συμφωνία για Σιμάνσκι

Ο Ματίας Νάνι... αρέσει στην ΑΕΚ και σύμφωνα με αργεντίνικα Μέσα ο νεαρός στόπερ θα αποκτηθεί από την ελληνική ομάδα ως δανεικός. Οριστικές συμφωνίες με Λας Πάλμας και Αχμάτ Γκρόζνι για παραμονή Αραούχο και αγορά Σιμάνσκι αντίστοιχα.

«Στέλνουν» Νάνι στην ΑΕΚ από την Αργεντινή - Παραμένει ο Αραούχο, συμφωνία για Σιμάνσκι

Κοντά στην απόκτηση του Ματίας Νάνι βρίσκεται η ΑΕΚ, τουλάχιστον αν πιστέψουμε δημοσιεύματα από την Αργεντινή που «στέλνουν» τον νεαρό στόπερ στην ελληνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του «Afamercado» τονίζει ότι ο Νάνι ενδιαφέρει την «Ένωση», η οποία και θα τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, όπου ανήκει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος Αργεντινός επί του παρόντος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Σεντράλ Κόρντομπα της πατρίδας του ως δανεικός από τους Ρωμαίους.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε και το τυπικό σκέλος της παραμονής του Σέρχιο Αραούχο για έναν ακόμη μήνα, καθώς τα βρήκε με τη Λας Πάλμας προκειμένου ο Αργεντινός να παραμείνει στην ομάδα και τον Ιούλιο.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης της συμφωνίας με την Αχμάτ Γκρόζνι για τον Νταμιάν Σιμάνσκι προκειμένου να προχωρήσει στην αγορά του Πολωνού διεθνούς μέσου.