Μώραλης: «Χαίρεσαι να βλέπεις τον Ολυμπιακό»

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για τα μυστικά της επιτυχίας του φετινού Ολυμπιακού και τόνισε πως ελπίζει η ομάδα του Πειραιά να περάσει και το εμπόδιο της Γουλβς.

Μώραλης: «Χαίρεσαι να βλέπεις τον Ολυμπιακό»

Στο Κανάλι Ένα 90,4 μίλησε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Ολυμπιακού και στην εξαιρετική σεζόν που κάνει. Ο κ. Μώραλης αρχικά στάθηκε στο πάθος του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στον εξαιρετικό προπονητή Πέδρο Μαρτίνς:

«Ο Ολυμπιακός κάνει μία πολύ καλή χρονιά όντας μία οικογένεια, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ασχολείται καθημερινά με την ομάδα, ανεξαρτήτως εάν την τιμητική θέση του προέδρου, για τυπικούς λόγους, την έχω εγώ. Το πάθος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Ολυμπιακός. Ε, αυτό βγαίνει. Είναι άνθρωπος που παθιάζεται, είναι ένας άνθρωπος που επενδύει. Έχουμε επίσης έναν αξιόλογο άνθρωπο και προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς, διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και έμπειρα στελέχη. Όλα αυτά οδηγούν στα πολύ καλά αποτελέσματα και πιστεύω πως και τα επόμενα χρόνια θα είναι παρόμοια κι ακόμη καλύτερα».

Αναφέρθηκε ακόμα στο πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός και ευχήθηκε η ομάδα του Πειραιά να πάρει την πρόκριση και εις βάρος της Γουλβς: «Το πιο σημαντικό είναι το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει φέτος η ομάδα. Χαίρεσαι να παρακολουθείς τον Ολυμπιακό να παίζει αυτό το ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό επιθυμούν οι φίλαθλοι. Να βλέπουν όμορφο ποδόσφαιρο, το οποίο οδηγεί σε μία απίστευτη αγωνιστική χρονιά. Αυτά που έχει πετύχει φέτος ο Ολυμπιακός σε αριθμούς και στατιστικά αποτελούν ρεκόρ που δύσκολα μια ομάδα θα καταφέρει να τα ξαναπιάσει.

Ελπίζω η σεζόν να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσουμε και το Κύπελλο Ελλάδας, να κάνουμε άλλο ένα νταμπλ και μακάρι σε μία δύσκολη εποχή και για το ποδόσφαιρο εξαιτίας της πανδημίας να καταφέρουμε να αποκλείσουμε τη Γουλβς. Αυτό είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας μας».