Υποδοχή της αποστολής του Ολυμπιακού στον Ρέντη από τους οπαδούς

Περίπου 1.000 οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν στον Ρέντη την άφιξη της αποστολής από το ΟΑΚΑ και αποθέωσαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του.

Υποδοχή της αποστολής του Ολυμπιακού στον Ρέντη από τους οπαδούς

Λίγο μετά τη 01:00 η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στον Ρέντη από το ΟΑΚΑ. Ποδοσφαιριστές και Πέδρο Μαρτίνς δεν πανηγύρισαν στο Μαρούσι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διότι θέλουν να το κάνουν μετά από δύο ακόμη νίκες και χωρίς να υπολογίζουν την τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος των Πειραιωτών, όμως από την άλλη ξεχύθηκε στους δρόμους του Πειραιά και έκανε τη νύχτα μέρα για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά από δύο χρόνια που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πήραν το πρωτάθλημα, οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στην πρώτη θέση.

Κατά την επιστροφή της ομάδας στο προπονητήριο μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Περίπου 1.000 οπαδοί των "ερυθρόλευκων" είχαν φτάσει στον Ρέντη και περίμεναν την άφιξη των "ερυθρόλευκων".

Κανείς δεν περίμενε πως θα είχε συγκεντρωθεί κόσμος στο αθλητικό κέντρο και άπαντες έπαθαν την πλάκα τους, αφού όταν έφτασε το πούλμαν έγινε πραγματικός χαμός από τους συγκεντρωμένους οπαδούς.

Οι φίλοι των Πειραιωτών υποδέχτηκαν την ομάδα τους με καπνογόνα και συνθήματα. Αποθέωσαν έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές φωνάζοντας τα ονόματα τους, ενώ αυτός που απόλαυσε τη λατρεία του κόσμου ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών που παραληρούσαν βλέποντας τον.