Καρέρα: «Ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο Ιταλός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. 

Καρέρα: «Ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League, όντας και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες έβαλαν τις βάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσαν δύο τέρματα και σε αυτό στάθηκε και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός κόουτς αναφέρθηκε στη γρήγορη κίνηση του να αλλάξει το σύστημα της ομάδος του αλλά και στις απουσίες.

Το πρώτο του σχόλιο: «Δεν τα πήγαμε καλά στο πρώτο μέρος. Είναι μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, μας δυσκόλεψαν και ήταν κυρίαρχοι. Φάνηκε πως είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει και οι παίκτες είναι καιρό μαζί. Δυστυχώς δεχθήκαμε δύο γκολ και αυτό ήταν πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε μια καλύτερη εικόνα και σκοράραμε».

Για την αλλαγή του συστήματος: «Σκέφτηκα πως έμπαιναν πολύ εύκολα από τα πλάγια και έπρεπε να αλλάξουμε σχηματισμό. Τα πήγαμε καλύτερα με το εν λόγω σύστημα (3-5-2) και αυτό φάνηκε στην επανάληψη».

Για τις απουσίες: «Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έδωσαν τον εαυτό τους. Δεν υπάρχουν βασικοί. Οι ποδοσφαιριστές μου αγωνίστηκαν καλά, και τους ευχαριστώ».