Χωρίς αλλαγές τελείωσε ο Άρης το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Ένινγκ: «Κανείς δεν μπορούσε να βοηθήσει»

Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έκανε αλλαγές στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (!) και απάντησε ότι πέρα από τον Ντιγκινί που τραυματίστηκε και τον Φετφατζίδη, ο οποίος είναι υπό μεταγραφή, δεν μπορούσε κανείς άλλος να βοηθήσει!

Χωρίς αλλαγές τελείωσε ο Άρης το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Ένινγκ: «Κανείς δεν μπορούσε να βοηθήσει»

Οι δηλώσεις του Μίχαελ Ένινγκ:

Άρης - ΠΑΟΚ 0-2: Περίπατος στο ντέρμπι (vid)

«Για το παιχνίδι, επενδύσαμε πάρα πολλά κατά τη διάρκειά του. Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, είχαμε όμως σημαντικές απουσίες, κατεβήκαμε με ενδεκάδα ανάγκης, είχαμε πρόβλημα τραυματισμού στο ζέσταμα. Κάναμε αξιοπρεπές ματς. Θεωρώ ότι οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος έκαναν τη διαφορά. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, πιέσαμε, ενώ ο αντίπαλος ήθελε να ''ροκανίσει'' τον χρόνο. Τηρουμένων των αναλογιών, είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι».

Για τις αλλαγές: «Όταν κάνεις μια αλλαγή, θες να βελτιώσεις το παιχνίδι της ομάδας σου. Οι αλλαγές δεν θα βοηθούσαν. Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Ντιγκινί, τραυματίστηκε όμως στο ζέσταμα, ενώ υπάρχει το ζήτημα της μεταγραφής του Φετφατζίδη. Οι υπόλοιποι δεν θα βοηθούσαν στη βελτίωση της εικόνας».