Τα φιλικά προετοιμασίας της Ένωσης: ΑΕΚ εναντίον ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει στο διάστημα της προετοιμασίας της.

Τα φιλικά προετοιμασίας της Ένωσης:  ΑΕΚ εναντίον ΑΕΚ

Ανάμεσά τους είναι και αυτό με την κυπελλούχο Κύπρου ΑΕΚ Λάρνακας αλλά κι εκείνο με τον Απόλλωνα στα πλαίσια της μεταγραφής του Χρήστου Αλμπάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τρεις φιλικούς αγώνες θα δώσει η ομάδα μας στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί και εφέτος στο Κίελτσε της Πολωνίας από τις 2 έως τις 16 Ιουλίου. Στις 7 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Βιτορούλ, πρωταθλήτρια Ρουμανίας 2017 και τέταρτη στο εφετινό ρουμανικό πρωτάθλημα, στις 13 Ιουλίου την κυπελλούχο Κύπρου ΑΕΚ Λάρνακας και στις 14 Ιουλίου την Κορόνα Κίελτσε, που τερμάτισε στην έκτη θέση στην κανονική διάρκεια του πολωνικού πρωταθλήματος.

Μετά την επιστροφή στην Αθήνα έχουν ήδη προγραμματιστεί δύο φιλικοί αγώνες, στις 22 Ιουλίου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και στις 26 του ίδιου μήνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (7 ή 8 Αυγούστου). Είναι βέβαιο ότι στις 30 ή 31 Ιουλίου, θα κάνει πρόβα τζενεράλε στην Αθήνα αλλά ο αντίπαλος δεν έχει βρεθεί ακόμη.