ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Επιστροφή Φορτούνη στην ενδεκάδα

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να πάρει τη θέση του Μάξι Λοβέρα και να ξεκινήσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (28/6, 21.30).  

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Επιστροφή Φορτούνη στην ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα προχωρήσει σε ροτέισον με την ΑΕΚ. Αυτή είναι μία απόφαση που είχε πάρει αμέσως μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ. Δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές μέχρι να «κλειδωθεί» και τυπικά ο τίτλος.

Κόντρα στην «Ένωση» λοιπόν αναμένεται μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Κώστας Φορτούνης τα πήγε περίφημα μόλις μπήκε στο ματς, είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, είχε κι άλλες καλές προσπάθειες και έδειξε ότι σιγά σιγά επιστρέφει στα επίπεδα που τον θέλει ο προπονητής του.

Όλα δείχνουν ότι ο Θεσσαλός χαφ θα πάρει φανέλα βασικού και θα αντικαταστήσει τον Μάξι Λοβέρα, ο οποίος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει τον... κρότο που θα ήθελε, όπως τον είχε κάνει στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Ο Μαρτίνς δεν είχε πολλές μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα του για την ΑΕΚ. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, έως έναν βαθμό κράτησε -μέσω των διάφορων δοκιμών- κλειστά τα χαρτιά του για τα πρόσωπα που θα επιλέξει στο ματς του ΟΑΚΑ.

Παρ' όλα αυτά, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι εκτός από τον Φορτούνη, που θα περάσει στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, δύσκολα θα προχωρήσει σε άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Κατά συνέπεια, το πιθανότερο είναι να διατηρήσει το 4-3-3 και στην ενδεκάδα να βρεθούν οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.