Η εξιλέωση του Σα

Στα play off φαινόταν να έχει μπει... ματιασμένος ο Ζοσέ Σα, αλλά στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ εξιλεώθηκε!

Η εξιλέωση του Σα

Ο Ζοσέ Σα δεν ήταν 100% ο... Σα που γνωρίζαμε στα ματς των play off σε Τούμπα και Καραϊσκάκη (Άρης, Παναθηναϊκός) σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο. Στην Τούμπα έκανε μία άστοχη έξοδο στις καθυστερήσεις που λίγο έλειψε να κοστίσει στον Ολυμπιακό. Με τον Άρη έκανε την γκάφα στο τέλος που του έκλεψε την μπάλα ο Μανσίνι και ο Μπα απεσώβησε το 3-2 με σωτήριο τάκλιν στο πλασέ του Ιντέγε.

Με τον Παναθηναϊκό είχε μία τραγική έξοδο με αποτέλεσμα ο Μπα να διώξει πάνω από τη γραμμή το πλασέ του Χατζηγιοβάνη. Την Τετάρτη (24/6) στο ματς με τον ΠΑΟΚ επίσης είχε μία κακή έξοδο σε ένα κόρνερ που δεν κόστισε αλλά οι δύο σωτήριες επεμβάσεις του στην κεφαλιά του Βαρέλα στο 1-0 και στο πλασέ του Σφιντέρσκι στο 2-0, αποτέλεσαν την εξιλέωση του Πορτογάλου γκολκίπερ. Είχε μπει στα play off λες και ήταν... ματιασμένος και η αλήθεια είναι πώς του είχε ασκηθεί κριτική, με αφορμή κάποια αβίαστα λάθη που έκανε, λάθη τα οποία δεν μας είχε συνηθίσει.

Με τον ΠΑΟΚ όμως στο Φάληρο ήταν σαν να πήρε το... αίμα του πίσω. Ο Σα για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά αναφορικά με το μέλλον του και για τις διεργασίες που κάνει ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες σε μεταγραφικό επίπεδο, είναι τύπος και υπογραμμός στον Ρέντη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.