Ο Ολυμπιακός δέχτηκε να παίξουν οι τιμωρημένοι του ΠΑΟΚ στον τελικό της Κ17

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε στο Δ.Σ. της Λίγκας να αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος προκειμένου να μπορέσουν να αγωνιστούν οι τιμωρημένοι και ο Ολυμπιακός συμφώνησε να αγωνιστούν κανονικά.

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε να παίξουν οι τιμωρημένοι του ΠΑΟΚ στον τελικό της Κ17

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ήταν και η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων Κ15 και Κ17. Ο Μάκης Γκαγκάτσης ζήτησε εκ μέρους του ΠΑΟΚ να αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Κ17 προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στον τελικό δύο ποδοσφαιριστές που είχαν συμπληρώσει κάρτες.

Οι κάρτες τους θα έσβηναν αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν κανονικά, αλλά τώρα θα έχαναν τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Ο Γκαγκάτσης ζήτησε να γίνει ψηφοφορία προκειμένου να αλλάξει η προκήρυξη και να παίξουν τα δύο παιδιά στον τελικό που θα γίνει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο ΔΑΚ Λαμίας.

Με παρέμβαση του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν χρειάστηκε καν να γίνει ψηφοφορία. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης ήταν αυτός που πήρε τον λόγο και είπε: «Επειδή πρόκειται για παιδιά, δεχόμαστε να αλλάξει η προκήρυξη και να αγωνιστούν στον τελικό».

Παρά την κόντρα που έχουν οι δύο σύλλογοι σε επαγγελματικό επίπεδο ο Ολυμπιακός έδειξε ότι τα βάζει στην άκρη όλα αυτά όταν πρόκειται για παιχνίδι ακαδημιών. Και επειδή πρόκειται να αγωνιστούν ανήλικα παιδιά οι Πειραιώτες είχαν τη θέληση να αλλάξει ο κανονισμός και να παίξουν κανονικά τα παιδιά στον τελικό.