Ο Τζούρτζεβιτς στο δρόμο που χάραξε ο Ζντιέλαρ

Πολλά τα κοινά σημεία των δύο Σέρβων ποδοσφαιριστών. Ο Ολυμπιακός, ο παραγκωνισμός τους, η Παρτίζαν και οι σοβαρές πιθανότητες να ξανασμίξουν.

Ο Τζούρτζεβιτς στο δρόμο που χάραξε ο Ζντιέλαρ

“Δεν πάω πουθενά, έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό”. Τάδε έφη Τζούρτζεβιτς σε μία από τις πολλές δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα σε σερβικά ΜΜΕ.

Έχει τους λόγους του ο Ούρος που βγάζει προς τα έξω μία εικόνα ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής του στην Παρτιζάν ή για την ακρίβεια κανένα θέμα αποχώρησής του από τον Πειραιά.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εγωισμό. Θεωρεί ότι αν κάτσει στον Ολυμπιακό και παλέψει για τη θέση του στο ρόστερ, θα καταφέρει στο τέλος να “ψήσει” τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μόνο που η αλήθεια είναι πώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχοντας παρακολουθήσει τον Σέρβο σε βίντεο, εκτιμάει ότι οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να βρουν έναν άλλον επιθετικό που θα έχει τον ρόλο της εναλλακτικής λύσης για την κορυφή.

Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός περιμένει πρόταση για τον Τζούρτζεβιτς, καθώς δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή.

Στην Παρτίζαν τον θέλουν. Ο ίδιος ο παίκτης εκτός από το ότι λέει πώς δεν φεύγει από τους Πειραιώτες, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι αν τυχόν αποχωρήσει από το λιμάνι, δεν θα γυρίσει στο Βελιγράδι.

Σας θυμίζει κάτι η ιστορία; Μήπως έχει κάποια κοινά σημεία με τον Ζντιέλαρ; Και ο Σάσα έλεγε μέσα στον χειμώνα ότι δεν είχε σκοπό να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Οταν γνωστοποιήθηκε αρχές Δεκεμβρίου ότι “τελείωσε” από τον Μαρινάκη, αμέσως κινητοποιήθηκαν οι άνθρωποι της Παρτίζαν για να τον αποκτήσουν. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η ομάδα του Βελιγραδίου είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του και τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια, αλλά ο Ζντιέλαρ δεν ήθελε με τίποτα να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Τελικά, η μοίρα τον έφερε όχι μόνο στους “ασπρόμαυρους” του Βελιγραδίου με τη μορφή δανεισμού, αλλά η Παρτίζαν έχει ήδη ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 500 χιλιάδων ευρώ.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Επειδή και ο Τζούρτζεβιτς αν τυχόν δεν βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, θα δει με άλλο μάτι την προοπτική της Παρτίζαν.