Ποιος είναι ο Μούτσι που σύμφωνα με τους Αλβανούς θέλουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και όχι μόνο

Οι Αλβανοί γράφουν σήμερα για τον 19χρονο συμπατριώτη τους Έρνεστ Μούτσι, για τον οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα ενδιαφέρονται οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και όχι μόνο.

Ποιος είναι ο Μούτσι που σύμφωνα με τους Αλβανούς θέλουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και όχι μόνο

Οι Αλβανοί (Albanian ABC24) γράφουν σήμερα για τον 19χρονο συμπατριώτη τους Έρνεστ Μούτσι, για τον οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα ενδιαφέρονται οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο νεαρός άσος παίζει στα Τίρανα, την ομάδα που είναι στην κορυφή του αλβανικού πρωταθλήματος. Έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, έχοντας σκοράρει 8 τέρματα σε 19 αγώνες.

Ο Μούτσι είναι βασικός στην Κ19 της Αλβανίας με 6 γκολ σε 6 παιχνίδια και ήδη στην Αλβανία γράφουν πως είναι το «παιδί-θαύμα της χώρας».

Οι άνθρωποι της Ντιναμό είδαν τον Μούτσι σε ένα τουρνουά πέρσι, όπου ο 19χρονος φορούσε τη φανέλα της Εθνικής Αλβανίας (Κ19), αλλά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός.

«Είμαι ακόμη παίκτης των Τιράνων και αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή. Σκέφτομαι μόνο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες προσφορές, ούτε καν από την Ντιναμό. Θα δούμε τι θα συμβεί όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και μέχρι τότε θέλω να επικεντρωθώ μόνο στο ποδόσφαιρο», είπε ο 19χρονος ποδοσφαιριστής.