Το... δώρο του Μαρτίνς στους παίκτες του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ενθουσιασμένος με την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ενημέρωσε τους παίκτες του να πάρουν ανάσες και να πάνε για προπόνηση την Παρασκευή (26/6).

Το... δώρο του Μαρτίνς στους παίκτες του

Οι καλές εμφανίσεις, οι νίκες και δη οι προκρίσεις έχουν και τα θετικά τους όχι μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στην καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν επιφύλαξε ένα δωράκι στους παίκτες του, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Τους ενημέρωσε ότι την Πέμπτη (25/6) δεν θα πάνε για προπόνηση και τους έδωσε ραντεβού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη για το πρωί της Παρασκευής (26/6). Ο Πορτογάλος τεχνικός τούς έδωσε ρεπό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για τα όσα έχουν πετύχει έως τώρα στη μετα-καραντίνα εποχή.

Όσο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (28/6, 21.30); Ουσιαστικά και εκεί θα πάει δίχως κανονική προπόνηση ο Ολυμπιακός, καθώς για δύο μέρες οι ποδοσφαιριστές του (όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ) θα κάνουν αποθεραπεία.