Κούγιας: «Ευχαριστώ για το δώρο, το αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου»

Ο Αλέξης Κούγιας ευχαρίστησε δημόσια τις Ιωάννα και Αικατερίνη Γιαννακοπούλου, σύζυγο και κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου, καθώς του δώρισαν το αυτοκίνητό του.

Κούγιας: «Ευχαριστώ για το δώρο, το αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου»

Ο Αλέξης Κούγιας ευχαρίστησε τη σύζυγο και την κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου, διότι του δώρισαν το αγαπημένο αυτοκίνητό του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις κυρίες Ιωάννα και Αικατερίνη Γιαννακοπούλου, αγαπημένη σύζυγο και μοναχοκόρη του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, του ενός εκ των δύο πατριαρχών της οικογένειας του Παναθηναϊκού και συνιδιοκτήτου μαζί με τα αδέλφια του της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα, της ΒΙΑΝΕΞ, γιατί χθες μου επεφύλαξαν μία από τις πιο ευχάριστες και τιμητικές εκπλήξεις της ζωής μου.

Μου δώρισαν το αγαπημένο αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου.

Το δώρο αυτό, ανεξαρτήτως της μεγάλης οικονομικά αξίας του, δίνει σε μένα και μία τεράστια ικανοποίηση, αφού εμπράκτως μου δείχνουν ότι με θεωρούν εκτός από δικηγόρο τους και μέλος της οικογενείας τους, γεγονός που μου δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για την εν γένει και όχι μόνο την επαγγελματική προστασία τους, τώρα που ο αείμνηστος Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται στη ζωή».