Ξάνθη - Ατρόμητος 1-0: Ανάσα σωτηρίας για τους Ακρίτες (highlights)

H Ξάνθη νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, ενόψει της συνέχειας.

Ξάνθη - Ατρόμητος 1-0: Ανάσα σωτηρίας για τους Ακρίτες (highlights)

Σαν να μην έγινε το πρώτο ημίχρονο, αφού δεν καταγράφεται καμία αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες, πέρα από ένα σουτ του Νάτσου στις καθυστερήσεις του 45λέπτου, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σάο Μπέντο.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 77', ήρθε η λύτρωση για την Ξάνθη. Έπειτα από κάθετη μπαλιά του Στάρτζεον, ο Μπαριέντος σούταρε στην κίνηση από τα δεξιά, νικώντας τον Μανδά για το 1-0 των γηπεδούχων.

Με τη νίκη αυτή, η Ξάνθη ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση και βρίσκεται πλέον στο +4 από τον ουραγό Πανιώνιο και στο +1 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

ΞΑΝΘΗ: Μπέντο - Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καρασαλίδης - Κοβάτσεβιτς (52' Μουλέν), Τέρκι (52' Καμαρά) - Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς (58' Ντε Αμορίμ), Μπαριέντος (90' Θυμιάνης) - Φοσέ (90' Γκαργκαλατσίδης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς - Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Γκάλο (57' Ενσικουλού), Κατράνης - Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος (80' Βέλλιος), Νάτσος (80' Ούμπιδες) - Μανούσος (85' Ραμπέλο), Γιακουμάκης (80' Ντε Πο)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρέσκας (Πιερίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουσούλατζιτς, Τέρκι, Κοβάτσεβιτς, Γκάλο, Στάρτζεον, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μπαριέντος