ΟΦΗ: Νέα τροποποιημένη πρόταση για παρουσία κόσμου στα γήπεδα

Ο ΟΦΗ ετοιμάζει νέα τροποποιημένη πρόταση για να ξεπεραστούν οι ενστάσεις της υγειονομικής επιτροπής και ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

ΟΦΗ: Νέα τροποποιημένη πρόταση για παρουσία κόσμου στα γήπεδα

Η υγειονομική επιτροπή σε πρώτη φάση ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε των play offs να διεξαχθούν παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια για να αλλάξει αυτό και να γίνουν με κόσμο τα ματς. Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που πρωτοστατεί σε αυτό και ετοιμάζει νέα πρόταση προκειμένου να ανατραπεί η πρώτη απόφαση της υγειονομικής επιτροπής.

Η διοίκηση των Κρητικών τις τελευταίες ημέρες ετοιμάζει ένα πλάνο το οποίο αισιοδοξεί ότι θα γίνει αποδεκτό από την ειδική επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Η νέα πρόταση του ΟΦΗ αναμένεται να συζητηθεί στο ΔΣ της Λίγκας την ερχόμενη Παρασκευή. Οι Κρητικοί είναι αισιόδοξοι πως θα αλλάξει η κατάσταση, διότι η πρώτη πρόταση απορρίφθηκε με δυσκολία και συγκεκριμένα με λίγους ψήφους κατά

Από τον ΟΦΗ ετοιμάζουν κάποιες τροποποιήσεις στο συγκεκριμένο σχέδιο για να καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση των ειδικών. Την Παρασκευή θα τεθεί προς ψήφιση στο ΔΣ της Λίγκας και από τη στιγμή που θα υπερψηφιστεί θα μεταφερθεί στον υφυπουργό και τον ΕΟΔΥ.