Λαμία: Πάει για Σάκη Τσιώλη – Ακούγεται και ο Ματζουράκης

Η Λαμία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το «διαζύγιο» με τον Άκη Μάντζιο, κάτι που θα κάνει σύντομα. Ο Σάκης Τσιώλης είναι φαβορί ενώ ακούστηκε και το όνομα του Γιάννη Ματζουράκη, για τον πάγκο του ΠΑΣ.

Λαμία: Πάει για Σάκη Τσιώλη – Ακούγεται και ο Ματζουράκης

Η Λαμία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το «διαζύγιο» με τον Άκη Μαντζιο, κάτι που θα κάνει σύντομα. Ο Σάκης Τσιώλης είναι φαβορί ενώ ακούστηκε και το όνομα του Γιάννη Ματζουράκη, για τον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας.

Με νέο προπονητή στον πάγκο θα παραταχθεί η Λαμία στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Βόλο την επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν συνεχίζει και απομένει μόνο η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Σάκης Τσιώλης είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας των προπονητών, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Γιάννη Ματζουράκη.

Ο Τσιώλης έχει δουλέψει σε Κέκρυρα, Λάρισα, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Ολυμπιακό Βόλου, Θρασύβουλο, Λεβαδειακό, Ιωνικό, Καλαμάτα, Πανηλειακό, Ναυπακτιακό Αστέρα, Πανελευσινιακό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πρέβεζα ενώ τελευταία ομάδα που εργάστηκε ήταν η Παναχαϊκή.

Ο Ματζουράκης, έχει να εργαστεί από το Νοέμβριο του 2018 (Απόλλων Σμύρνης) ενώ έχει περάσει από Ολυμπιακό, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Εργοτέλη, Καλλονή, Καβάλα, Ξάνθη, ΟΦΗ, Βέροια, ΑΕ Λεμεσού, Λάρισα, ΑΠΟΕΛ, Πιερικό, Πεζοπορικό Λάρνακας, ΑΕ Πάφου, Αιγάλεω και Χαλκίδα!