Παναθηναϊκός: Πρόταση για να μείνουν Ινσούα, Γιόχανσον

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να κρατήσει στο ρόστερ του για την επόμενη σεζόν τους Ινσούα, Γιόχανσον, αλλά πήρε αρνητική απάντηση και από τους δύο.

Παναθηναϊκός: Πρόταση για να μείνουν Ινσούα, Γιόχανσον

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το πρόβλημα ήταν ορατό το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στα άκρα της άμυνας του. Οι "πράσινοι" δεν είχαν τον Ινσούα και τον Γιόχανσον με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθούν επάξια απέναντι στους Πειραιώτες.

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ σοβαρά με τους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν και η διοίκηση αντιλήφθηκε πως θα πρέπει να κρατήσει στο ρόστερ της δύο από τα πιο βασικά στελέχη της.

Οι "πράσινοι" πρότειναν σε Ινσούα και Γιόχανσον να μείνουν στον Παναθηναϊκός έως το τέλος των play off. Ο Τσάβι Ρόκα εκ μέρους της διοίκησης μετέφερε στους δύο ποδοσφαιριστές την πρόθεση να συνεχίσουν και μετά το τέλος Ιουνίου.

Ο τεχνικός διευθυντής των "πράσινων", ωστόσο πήρε αρνητική απάντηση και από τους δύο ποδοσφαιριστές. Αμφότεροι του εξήγησαν πως από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα την επόμενη σεζόν δεν θέλουν να συνεχίσουν, διότι φοβούνται τυχόν τραυματισμό.