Ατρόμητος: Χωρίς Χαρίση κόντρα στην Ξάνθη

Με προπόνηση που έλαβε χώρα στην Καβάλα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/6) με την Ξάνθη. Εκτός ο Χάρης Χαρίσης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα

Ατρόμητος: Χωρίς Χαρίση κόντρα στην Ξάνθη

Στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/6) με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Οι Περιστεριώτες πέταξαν το πρωί της Τρίτης (24/6) χωρίς τον Χάρη Χαρίση. Ο Έλληνας μέσος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα το οποίο αποκόμισε στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ αμφίβολη είναι συμμετοχή του για το ματς με την ΑΕΛ.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (23/6) και θα προπονηθούν και την Τετάρτη (24/6) υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής των play out: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Μάντσον.