Δημήτρης Μποροβήλος: «Αισθανόμαστε περήφανοι για τον Γιώργο Κυριακόπουλο»

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Κυριακόπουλου στη Σασουόλο. Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Μποροβήλος.

Δημήτρης Μποροβήλος: «Αισθανόμαστε περήφανοι για τον Γιώργο Κυριακόπουλο»

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Κυριακόπουλου στη Σασουόλο.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Κυριακόπουλου στην ιταλική ομάδα, U.S. Sassuolo και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα» αναφέρει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μποροβήλος είπε

«Αισθανόμαστε περήφανοι για τον Γιώργο Κυριακόπουλο, ένα παιδί που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στον ΑΣΤΕΡΑ και πλέον έχει την ευκαιρία για μια σπουδαία καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να κερδίσει όσα ονειρεύτηκε και αξίζει και να φτάσει ακόμη πιο ψηλά στην ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Επίσημο: Από τον Αστέρα Τρίπολης στη Σασουόλο ο Κυριακόπουλος

Επιπλέον, εμείς στον ΑΣΤΕΡΑ αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τη στρατηγική επιλογή μας να επενδύουμε με συνέπεια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες μας για ακόμη μία φορά αποδίδει καρπούς.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ λειτουργεί με σεβασμό στο ποδόσφαιρο, με σεβασμό στα όνειρα των νέων παιδιών και με ορίζοντα το μέλλον. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με μεγάλη ευθύνη.

Καλή επιτυχία Γιώργο».