Ολυμπιακός: Πώς άλλαξε τον Λοβέρα ο Μαρτίνς

Ο Μάξι Λοβέρα πραγματοποίησε κόντρα στον Παναθηναϊκό το καλύτερο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πώς τον προετοίμασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Πώς άλλαξε τον Λοβέρα ο Μαρτίνς

Τον Μάξι Λοβέρα τον πιστεύει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά έχει αποδείξει πως είναι δίκαιος στον τρόπο που τον διαχειρίζεται σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του. Ο Αργεντινός είναι πράγματι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά και αυτός θέλει τον χρόνο του για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Με τον Παναθηναϊκό έκανε το καλύτερό του παιχνίδι και τον παραδέχτηκαν άπαντες. Αν και χρησιμοποιήθηκε στα άκρα της επίθεσης, ο Λοβέρα ήταν πειθαρχημένος, πιέζοντας τους αντιπάλους του, κλέβοντας μπάλες και δημιουργώντας προϋποθέσεις για επίθεση για τους συμπαίκτες του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε στο μυαλό του από τη στιγμή που ήξερε πως θα έμενε εκτός ο Βαλμπουενά. Μίλησε μαζί του όλη την εβδομάδα και του εξήγησε ακριβώς τι θέλει να κάνει στο γήπεδο. Επέμεινε ο Πορτογάλος προπονητής στην πειθαρχία και στην πίεση στην αντίπαλη άμυνα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό ΦΩΣ (23/6) με ένα κλικ!