Η υπόσχεση του Κωστή για Ολυμπιακό και το αντίο στη Νέα Σαλαμίνα

Ο Ιωάννης Κωστή είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ αποχαιρέτησε τη Νέα Σαλαμίνα. Παράλληλα όμως υποσχέθηκε εντατική προσπάθεια για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα του Πειραιά.

Η υπόσχεση του Κωστή για Ολυμπιακό και το αντίο στη Νέα Σαλαμίνα

Ο Ιωάννης Κωστή βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά με τον Ολυμπιακό. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα, έχει έρθει στη χώρα μας και από την Τετάρτη ετοιμάζεται να πάει στον Ρέντη προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Οι Πειραιώτες είχαν εντοπίσει τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και άμεσα προχώρησαν στην απόκτησή του, όπως κάνουν με όλους τους ταλαντούχους παίκτες. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο, που μπορεί μέσα από τη δουλειά να βελτιωθεί και να βοηθήσει τον σύλλογο.

Ο ίδιος ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του και τη σπουδαία ευκαιρία που είναι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Περιμένει πώς και πώς να αρχίσει δουλειά με τα ερυθρόλευκα και με μήνυμά του στα social media αποχαιρέτησε τη Νέα Σαλαμίνα και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κωστή στο instagram:

«Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όλο τον κόσμο που πάντα ήταν δίπλα μου και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια! Ευχαριστώ τις ακαδημίες και ιδιαίτερα τον κύριο Τσούκκα. Θέλω κυρίως να ευχαριστήσω τον μάνατζέρ μου Δημήτρη Μασιά που με βοήθησε να κάνω το όνειρό μου αληθινό! Ευχαριστώ και τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο ταλέντο μου και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας!».