Γι’ αυτόν τον Λοβέρα φωνάζει ο Μαρτίνς

Το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Μάξι Λοβέρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και είχε όλα όσα ζητάει απ’ αυτόν ο Πέδρο Μαρτίνς.

 Γι’ αυτόν τον Λοβέρα φωνάζει ο Μαρτίνς

Πέρσι το καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε να γίνει η μεταγραφή του Μάξι Λοβέρα και ο Ολυμπιακός έβγαλε 4,5 εκατ. ευρώ από το ταμείο του για να τον φέρει στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες του προπονητή του. Ο Πορτογάλος συνέχιζε να στηρίζει τον παίκτη και να επιμένει πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και πως πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν της άποψης πως ο παίκτης χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και πως σύντομα θα έβρισκε τα πατήματα του. Μέχρι τώρα στα ματς που είχε παίξει ο Λοβέρα είχε ένα τέταρτο που φαινόταν και μετά χανόταν από το γήπεδο. Μία από τις εξηγήσεις που δινόταν ήταν πως ο Μαρτίνς τον έβαζε στα άκρα.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Λοβέρα έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα. Έκανε ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο και η πτώση του στη συνέχεια οφείλεται στην κόπωση, αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά έτσι κι αλλιώς κατέβασε ταχύτητα.

Με τον Παναθηναϊκό ο Λοβέρα είχε όλα τα στοιχεία που ζητούσε από αυτόν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ήταν προσηλωμένος στο πλάνο του προπονητή του. Ήταν πολύ πειθαρχημένος στο γήπεδο και έκανε εξαιρετική δουλειά σε τακτικό κομμάτι. Ο Λοβέρα έβαλε την ομάδα πάνω απ’ όλα και έβγαλε πολλά τρεξίματα στο γήπεδο.

Για έναν Αργεντινό ποδοσφαιριστή δεν είναι καθόλου απλό όλο αυτό που έχει κάνει ο νεαρός άσος. Ήταν πολύ πειθαρχημένος στο γήπεδο, πίεσε τον αντίπαλο του ψηλά και έκλεψε αρκετές μπάλες. Ο Λοβέρα έχει κάνει ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι, πολύ δημιουργικός και είναι αυτό που ακριβώς ζητούσε ο Μαρτίνς. Αυτόν τον παίκτη θέλει και γι’ αυτό επιμένει ότι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

Φυσικά ακόμα θέλει αρκετή δουλειά, αλλά η εμφάνιση του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα θετικό μήνυμα πως ο Αργεντινός βγαίνει στον Ολυμπιακό και πως αν συνεχίσει έτσι θα δώσει πολλά στην ομάδα του Πειραιά και θα είναι ο παίκτης που θα χαίρεται ο κόσμος να βλέπει.