Κουρμπέλης: «Παίζαμε με την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο «κακό φεγγάρι», όπως είπε χαρακτηριστικά, που περνάει ο Παναθηναϊκός.  

 Κουρμπέλης: «Παίζαμε με την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τόνισε από την πλευρά του: «Βαρύ το σκορ για εμάς… Παίζαμε με την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος και ο λόγος είναι ότι κάναμε κάποια παιδικά λάθη που ο αντίπαλος έχει δείξει στα περισσότερα ματς ότι δεν τα αφήνει να περάσουν. Έτσι έγινε και σήμερα. Είδαμε με λίγες φάσεις κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ. Εμείς προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας κατά διαστήματα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ποιοτική ομάδα και πέτυχε τα γκολ».

«Κατά τη γνώμη μου δεν μπορώ να συγκρίνω τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πιο κακοί, δεν είχαμε κατοχή μπάλας και το μόνο καλό είναι ότι δεν χάσαμε. Σήμερα είχαμε καλύτερη κατοχή μπάλας, αλλά δεν αποφύγαμε τα λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε στην αυτοσυγκέντρωσή μας. Τα μυαλά μας δεν είναι στο κεφάλι μας, που δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε τόσο πολύ σε αυτό».

«Δεν θα κρυφτώ, η ομάδα δεν περνάει το καλύτερο φεγγάρι της αυτή τη στιγμή, γνωρίζοντας ότι και ο προπονητής, αλλά και αρκετοί παίκτες θα φύγουν. Είναι λίγοι στην ενδεκάδα που θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Μπορώ να καταλάβω κάποια παιδιά που φεύγουν στεναχωρημένα, γιατί πιστεύουν ότι άξιζαν κάτι παραπάνω. Όπως και ο προπονητής φεύγει. Τους καταλαβαίνω όμως όλους».

«Με ανησυχεί το ότι θα φύγουν αρκετοί βασικοί παίκτες που παίζαμε όλο τον χρόνο μαζί, μπορώ να πω ότι με ανησυχεί. Δεν θα σταθώ σε αυτό, γιατί ξέρω ότι τα παιδιά που θα πάρουν τις ευκαιρίες, περίμεναν ολόκληρο χρόνο για να παίξουν».