Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0: Η κριτική των παικτών: Όλοι ήταν υπέροχοι

Εξαιρετική απόδοση έπιασαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οδηγώντας την ομάδα του Πειραιά στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0: Η κριτική των παικτών: Όλοι ήταν υπέροχοι

ΣΑ

Δεν είχε αρκετή δουλειά ο Πορτογάλος γκολκίπερ, ενώ εξουδετέρωσε εύκολα το σουτ του Μακέντα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε, όμως την επιπόλαια έξοδο στο 18’ που λίγο έλειψε να στοιχίσει στην ομάδα του, αλλά έσωσε τη φάση ο Μπα.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ

Πρόσθεσε ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι στο ενεργητικό του. Ο Ομάρ έπαιζε περισσότερο ως εξτρέμ, αφού έχοντας απέναντι του τον Χατζηθεοδωρίδη δεν είχε να φοβηθεί κάτι. Ειδικά στο εκρηκτικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού ο Νορβηγός ήταν εξαιρετικός και φυσικά του πιστώνεται η ασίστ στο γκολ του Ελ Αραμπί. Ο Μαρτίνς σωστά του έδωσε ανάσες βγάζοντας τον από το παιχνίδι στο 74’.

ΣΕΜΕΔΟ

Σταθερός γι’ ακόμα ένα παιχνίδι ο Πορτογάλος που επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δεν είχε ιδιαίτερα θέματα και εξαφάνισε από το γήπεδο τον Μακέντα, ενώ βοήθησε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τις σωστές του μεταβιβάσεις.

ΜΠΑ

Του πιστώνεται η φάση του 18’ που βγάζει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή μετά του σουτ του Χατζηγιοβάνη. Ο Σενεγαλέζος έχει κάνει τέλειο ματς ανασταλτικά και πάντα ήταν παρών να «καθαρίσει» όποια απειλή δημιουργήθηκε για την εστία του Σα.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Πήρε πολλά μέτρα στο γήπεδο ο Τσιμίκας και αρκετές φορές βγήκε σε ρόλο εξτρέμ. Ο Έλληνας μπακ ήταν μέσα σε αρκετές καλές επιθετικές στιγμές της ομάδας του, ενώ ανασταλτικά δεν είχε και ιδιαίτερα θέματα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Μεστό παιχνίδι από τον Κρητικό χαφ, ο οποίος κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή. Σωστές μεταβιβάσεις και καθαρό μυαλό για τον Μπουχαλάκη που ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός και αυτός..

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ

Έκανε τρομερή δουλειά στη μεσαία γραμμή πιέζοντας πολύ σωστά τους αντιπάλους του. Φυσικά η καλύτερη του στιγμή είναι το υπέροχο γκολ που σημείωσε στο 5’. Σωστά τον αντικατέστησε ο Μαρτίνς, αφού είχε δεχτεί και κίτρινη κάρτα.

ΚΑΜΑΡΑ

Από τους πιο καθοριστικούς ποδοσφαιριστές στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού. Γι’ ακόμα μία φορά έτρεξε ατελείωτα χιλιόμετρα και έδειξε να έχει ανεξάντλητες αντοχές.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Ξεκίνησε στο ματς παίζοντας στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και σε σύστημα 4-3-3. Στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές καλές στιγμές και συμμετέχει στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια έπεσε η απόδοση του και δεν φάνηκε τόσο στο γήπεδο.

ΛΟΒΕΡΑ

Από τα καλύτερα ματς που έχει κάνει ο Αργεντινός με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Προσηλωμένος στην τακτική του και πολύ σοβαρός. Έβγαλε πίεση ψηλά, έκλεψε μπάλες και έχει την ασίστ στον Γκιγιέρμε.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Έφτασε τα 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ο ασταμάτητος Μαροκινός. Εκτός από το τέρμα που σημείωσε έχει κάνει ένα τέλειο ματς πιέζοντας ψηλά και κερδίζοντας πολλές χαμένες μπάλες.

ΚΑΦΟΥ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 61’ όταν ο Ολυμπιακός είχε κατεβάσει ταχύτητα, αλλά έδειξε και πάλι ότι είναι ένας παίκτης που έχει πολύ καλή επαφή με τη μπάλα και μάλιστα κατάφερε στις καθυστερήσεις να σκοράρει στο ντέρμπι και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

ΧΑΣΑΝ

Στο 61ο λεπτό μπήκε αντί του Ελ Αραμπί, αλλά και πάλι η ομάδα του είχε ρίξει την ένταση του αγώνα. Ο Αιγύπτιος παρόλα αυτά έδωσε μάχες και κυνήγησε τις φάσεις.

ΓΚΑΣΠΑΡ

Το διάστημα που έπαιξε είχε κάποιες καλές κούρσες και προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά τον Ολυμπιακό.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Ο γνωστός Μασούρας, αφού από τη στιγμή που μπήκε έτρεξε αρκετά, πάλεψε και στο τέλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-0.

ΜΠΡΟΥΝΟ

Επανεμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από εκείνο το παιχνίδι με το Βόλο, τον Δεκέμβρη όταν και τραυματίστηκε, αλλά δεν μπορεί να κριθεί για το διάστημα που έπαιξε.