Ξαναμπλέκουν τον Ινσούα με Ολυμπιακό στην Αργεντινή

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού εδώ και αρκετό καιρό, με τους Αργεντίνους να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία υπόθεση που είναι ορθάνοικτη!

Ξαναμπλέκουν τον Ινσούα με Ολυμπιακό στην Αργεντινή

Υπήρξε μία παρανόηση με τον αποκλεισμό του Εμάνουελ Ινσούα από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ο παίκτης δεν έμεινε εκτός 20άδας επειδή έχει… κλείσει στον Ολυμπιακό, όπως τεχνηέντως επιχείρησαν ορισμένοι να περάσουν προς τα έξω. Υπέπεσε σε ένα πειθαρχικό παράπτωμα και για αυτό τον λόγο ο Δώνης τον «έκοψε» από το αποψινό ντέρμπι (21/6, 21.30).

Κυρίως στην Αργεντινή άρχισαν να φτιάχνουν διάφορα σενάρια ότι αποκλείστηκε επειδή είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Τα πράγματα λοιπόν, δεν είναι ακριβώς έτσι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αν ο παίκτης κάνει «κλικ» ή όχι στον Πειραιά, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Προφανώς και πρόκειται για έναν αριστερό μπακ που δεν περνάει απαρατήρητος από τους «ερυθρόλευκους». Στην Αργεντινή μάλιστα υποστηρίζουν ότι έχει γίνει μία πρώτη διερευνητική επαφή από πλευράς Ολυμπιακού. Από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

Το αν θα γίνει τελικά κίνηση ή όχι για τον Ινσούα, αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει για αριστερό μπακ, καθώς ο Τσιμίκας είναι στο ρόστερ του, ενώ υπάρχει και ο Λεονάρντο Κούτρης που κάποια στιγμή θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Συν τοις άλλοις, ο Μαρτίνς έχει ζητήσει και την παραμονή του Γκασπάρ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψει θέμα με τον Ινσούα. Επαναλαμβάνουμε ότι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα και στο λιμάνι πάντοτε εξετάζουν διάφορες λύσεις από την ελληνική αγορά.

Για την ώρα όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι την 1η Ιουλίου θα φύγει από τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, απαιτείται υπομονή… Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.