Μαρτίνς και Τοροσίδης για το θέμα του συμβολαίου του Ομάρ

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησαν για το σίριαλ που έχει γίνει με το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Μαρτίνς και Τοροσίδης για το θέμα του συμβολαίου του Ομάρ

Το θέμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει γίνει σίριαλ εδώ και αρκετούς μήνες, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει συμφωνήσει για την επόμενη. Ο Νορβηγός μπακ θα μείνει μέχρι τον Αύγουστο και από εκεί και πέρα είναι ένα άλλο θέμα το τι θα γίνει.

Για το θέμα του αρχηγού της ομάδας του Πειραιά μίλησε στη Nova ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι διότι είναι ένα ζήτημα που θα το λύσει ο παίκτης με τον σύλλογο.

«Δεν έχω άποψη γι' αυτό γιατί δεν έχω την παραμικρή επιρροή σε αυτό το θέμα. Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από τον Ομάρ και τον σύλλογο. Αν με ρωτάτε αν θα ήθελα να συνεχίσει, φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσει! Είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για εμάς, αλλά είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Γνωρίζουμε πως είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει συμβόλαιο για δύο μήνες ακόμα και μπορούν να συμβούν όλα!», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε πως θα ήθελε τον Ομάρ στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. «Θα ήθελα να μείνει ο Ομάρ στον Ολυμπιακός. Εκτός από ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που είναι και το βλέπει όλος ο κόσμος είναι ένας πολύ καλός συμπαίκτης. Είναι ένα πολύ καλό παιδί που βοηθάει στα αποδυτήρια. Αυτό θα το σκεφτεί ο ίδιος και η ομάδα. Δεν μπορώ να εμπλακώ στα διοικητικά, ούτε και ο συμπαίκτης μου. Μακάρι να μείνει, αλλά κι αν δεν μείνει να πάει όπου καλύτερα θεωρεί και να έχει τύχη γιατί το αξίζει», ανέφερε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις τους