Super League 1: Ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με έπαθλο γόητρο και αήττητο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21/6, 21:30) με στόχο τη νίκη για λόγους γοήτρου και τη διατήρηση του αήττητου. Παίζει τη σωτηρία της η Ξάνθη με Παναιτωλικό.  Την πρώτη του νίκη θα κυνηγήσει ο Αστέρας Τρίπολης με Ατρόμητο.

Super League 1: Ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με έπαθλο γόητρο και αήττητο

Συνεχίζεται την Κυριακή 21/6 η αγωνιστική των Playoffs και Playouts της Super League 1 με τρεις αναμετρήσεις.

Φυσικά, στο πρόγραμμα της ημέρας, δεσπόζει το ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (21:30, LIVE στο fosonline.gr) στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό τους θέλουν μία νίκη γοήτρου, αλλά και να να διατηρήσουν το αήττητο. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον τραυματία Βαλμπουενά, αλλά και τους μακροχρόνια τραυματίες Χριστοδουλόπουλο και Σουντανί.

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο Φάληρο χωρίς τον τραυματία Γιόχανσον, τους Πούγγουρα, Μπεκ, Νούνες, Περέα, Νάγκι αλλά και τον Ινσούα που έμεινε εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Στα Πηγάδια δύο ώρες νωρίτερα (19:30), η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Οι Ακρίτες ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της παραμονής στη Super League 1 και θα αγωνιστούν πλήρεις κόντρα στους Αγρινιώτες. Η ομάδα του Μάκη Χάβου από την άλλη, η οποία θα επιχειρήσει ακόμα μία νίκη μετά την ΑΕΛ, θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Αριγίμπι, Τζανακάκη, Σίεστεντ, αλλά και τους Κνετ, Ταχάρ που έμειναν εκτός αποστολής.

Τέλος, η αυλαία της ημέρας ανοίγει στις 19:15 στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να φιλοξενεί Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι παρατάσσονται με στόχο να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος εντός έδρας και θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Άνχελ, Σουάρεθ και Βλάχο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη από την άλλη θα αγωνιστεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Playoffs και Playouts της Super League 1:

Σάββατο 20/6
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-1
ΑΕΚ - Άρης 2-2

Κυριακή 21/6
19:15 Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
19:30 Ξάνθη - Παναιτωλικός
21:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 22/6
19:30 ΑΕΛ - Βόλος
20:00 Λαμία - Πανιώνιος