Παναθηναϊκός: Το... νέο πλάνο του Δώνη για Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Δώνης χρειάστηκε να αναπροσαρμόσει το πλάνο του Παναθηναϊκού ενόψει Ολυμπιακού, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα του Ινσούα. Προς 4-3-3, με στόπερ Κουρμπέλη και δεξιά Κολοβέτσιο.

Παναθηναϊκός: Το... νέο πλάνο του Δώνη για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Κυριακής (21/6, 21:30, LIVE στο fosonline.gr) στο «αιώνιο» ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League 1.

Ο Γιώργος Δώνης είχε εξαρχής δύσκολο έργο στο Φάληρο λόγω των πολλών απουσιών, ωστόσο και η ξαφνική απουσία του Εμάνουελ Ινσούα από την αποστολή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, άλλαξε εκ νέου του πλάνο του και το σύστημα 4-2-3-1 που σκόπευε να παρατάξει την ομάδα..

Έτσι, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με σύστημα 4-3-3. Υποχρεωτικά στα στόπερ θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης δίπλα στον Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα βρεθεί στο δεξί άκρο. Αριστερά θα αγωνιστεί Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ως αντι-Ινσούα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ανουάρ Τουχαμί θα είναι το «6άρι», έχοντας μπροστά του τους Χρήστο Δώνη και Γιασίν Αγιούμπ.

Μπροστά, ο Χατζηγιοβάνης θα καλύψει όλη την αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Μπουζούκης είναι το φαβορί για το δεξιό άκρο, έχοντας εντολή να συγκλίνει προς το κέντρο. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μακέντα.