Έχει δίκιο ο Τοροσίδης για το ντέρμπι!

Ο Βασίλης Τοροσίδης θεωρεί ότι το πιο δύσκολο ματς στα play off είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έχει απόλυτο δίκιο.

Έχει δίκιο ο Τοροσίδης για το ντέρμπι!

Πώς το είπε ο Βασίλης Τοροσίδης στα κανάλια Novasports; Ότι αν πρέπει ντε και καλά να φοβηθεί κάποια παιχνίδια από τα play off, τότε θα είναι και τα δύο με τον Παναθηναϊκό; Συμφωνούμε 100% μαζί του κι εξηγούμαστε:

Το «τριφύλλι» είναι μία ομάδα δίχως στόχους. Ξέρει ότι δεν θα αγωνιστεί του χρόνου στην Ευρώπη και πώς θα γυρίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τη σεζόν 2021-22. Άρα παίζει χωρίς άγχος... Ο δε Ολυμπιακός, το μοναδικό άγχος - αν και δεν δείχνουν στρεσαρισμένοι οι «ερυθρόλευκοι» - είναι το αήττητο.

Ο Γιώργος Δώνης επίσης έχει καταφέρει να έχει «συμμάχους» τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν αντίθετοι στην απόφαση του Αλαφούζου για την απομάκρυνσή του και σε κάθε ματς αγωνίζονται για τον προπονητή τους! Αγωνιστικούς στόχους δεν έχουν και κυρίως ούτε την πίεση για το αποτέλεσμα. Αντιθέτως, έχουν κίνητρο και το αποδεικνύουν κάθε φορά που είτε παίζουν με τον Ολυμπιακό, είτε με τον ΠΑΟΚ, είτε με την ΑΕΚ, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αποδείξουν σε όλους ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επιστρέψει και φυσικά παίζουν και για το δικό τους, το προσωπικό τους μέλλον.

Ο Τοροσίδης λοιπόν είπε μία μεγάλη αλήθεια και όπως επισήμανε, το έχει συζητήσει με τους συμπαίκτες του. Αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο, από την άποψη ότι θα έπρεπε κάποιος να μεταλαμπαδεύσει στους ποδοσφαιριστές ότι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό είναι πάντοτε ντέρμπι, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Φυσικά δεν είναι καμία υπερομάδα το «τριφύλλι» και ούτε έχει τους παίκτες για να φοβίσουν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» πολλές φορές την πατάνε από την υπεροψία τους, κάτι το οποίο όμως δεν το έχουμε συναντήσει επί εποχής Μαρτίνς. Για να μην δει λοιπόν, τέτοιου είδους κρούσματα ο Πορτογάλος τεχνικός, προχώρησε σε κάτι πολύ σημαντικό, προτού αρχίσει τις συζητήσεις ο Τοροσίδης στα αποδυτήρια.

Τους τάραξε στα βίντεο με στιγμιότυπα από πολλά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Το «κλειδί» στην προετοιμασία για το ντέρμπι ήταν ότι έβαλε τους παίκτες του σε μία διαδικασία να νιώθουν ότι προετοιμάζονται για ένα πολύ σημαντικό ματς, λες και θα βρουν π.χ. απέναντί τους την Γουλβς.

Τι μηνύματα εισπράττουμε από τον Ρέντη; Όταν ο προπονητής δείχνει βίντεο από τον Παναθηναϊκό από 5-6 παιχνίδια του, όταν επισημαίνει τα λάθη στους παίκτες του στα ματς με το «τριφύλλι» στην κανονική διάρκεια και μετά από λίγες ώρες εμφανίζεται και ο... αρχαιότερος μέσα στην ομάδα, ο Βασίλης Τοροσίδης να κρούσει με τη σειρά του τα «καμπανάκια», πάει να πει ότι ο Ολυμπιακός από πλευράς scouting και πνευματικής προετοιμασίας θα εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη για να αντιμετωπίσει έναν κανονικό Παναθηναϊκό και όχι τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται 26 βαθμούς πίσω από τους «ερυθρόλευκους».

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης, εκεί όπου θα αποδειχθεί αν τα λόγια θα μετατραπούν σε πράξεις ή απλώς θα μείνουν λόγια... Ό,τι και να γίνει πάντως σήμερα στο Καραϊσκάκη, η άποψή μας δεν αλλάζει. Το μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό δεν είναι ούτε το αποψινό, ούτε καν ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο επαναληπτικός με την Γουλβς στις 5 Αυγούστου είναι... όλα τα λεφτά. Μοιάζει μακριά, αλλά είναι πολύ κοντά. Πιστέψτε μας... Οπότε, ας τελειώσουν γρήγορα τα play off, για να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.