Η απάντηση Κυριάκου σε Κούγια: «Δεν φιλοδοξώ να ''μεγαλώσω τον ίσκιο μου''»

Με δήλωση του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Η απάντηση Κυριάκου σε Κούγια: «Δεν φιλοδοξώ να ''μεγαλώσω τον ίσκιο μου''»

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Κούγιας για Κυριάκο: «Το δικό του επάγγελμα δεν έχω καταλάβει - Κάποια καινούργια παιδάκια...»

Αναλυτικά η δήλωση:

«Σχετικά με κάποιες δηλώσεις του κ. Κούγια με επαναλαμβανόμενο ύφος, θέλω να του επισημάνω τα εξής:

Ο ίσκιος του καθενός μεγαλώνει και βαραίνει με την αξιοπρέπεια, την ηθική, τη συνέπεια λόγων και έργων, τον σεβασμό ακόμη και σε αντίθετες γνώμες. Ο υπαινιγμός ότι όποιος έχει λεφτά να αγοράσει μια ομάδα έχει και αντίστοιχα μεγαλύτερο ίσκιο, είναι το ίδιο ρατσιστικός με τον υπαινιγμό ότι επειδή κάποιος είναι για παράδειγμα κοντός, δεν δικαιούται να ομιλεί.

Ο κ. Κούγιας είναι μάλλον ένας κορυφαίος ποινικολόγος, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κρίνεται μόνο για την νομική του κατάρτιση. Κρίνεται και για την επικοινωνιακή του επάρκεια, που -αν θέλει την επαγγελματική μου άποψη- υπολείπεται ακραία της νομικής του.

Το ότι αναγνώρισε τον εαυτό του πίσω από τις χθεσινές μου δηλώσεις, είναι μια αυταπόδεικτη ενοχική προσέγγιση για την συμπεριφορά του απέναντι σε ομολόγους του στην Λίγκα.

Δεν φιλοδοξώ να «μεγαλώσω τον ίσκιο μου» με προσωπικές κόντρες, το απέφυγα συνειδητά 21 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μετά τη σημερινή διευκρίνιση, σκοπεύω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».