ΑΕΚ: Με Χουλτ η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη

Ο Νίκλας Χουλτ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή (20/6 21:30) αναμέτρηση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Super League 1. 

ΑΕΚ: Με Χουλτ η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα (20/6 21:30) με αντίπαλο τον Άρη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ο τεχνικός της "Ένωσης" Μάσιμο Καρέρα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Νίκλας Χουλτ ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής από το περασμένο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Όσον αφορά την σημερινή (20/6) προπόνηση στα Σπάτα, ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Γιάννης - Φοίβος Μπότος ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιταλός κόουτς έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τους "κίτρινους": Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.