Μηνύσεις και εξώδικα ο Ολυμπιακός στην ΕΕ της ΕΠΟ!

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να ψηφίσει τη μη παρουσία κόσμου στους ημιτελικούς του Κυπέλλου, κάτι που ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και δίχως να περιμένει την απόφαση των υγειονομικών επιτροπών του κράτους, είχε ως αποτέλεσμα την «απάντηση» του Ολυμπιακού με μηνύσεις και εξώδικα.

Μηνύσεις και εξώδικα ο Ολυμπιακός στην ΕΕ της ΕΠΟ!

Τη δικαστική οδό θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Η απόφαση της ομοσπονδίας να μην έχουν κόσμο οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Άρης - ΑΕΚ, «ακυρώνοντας» εκ των προτέρων την όποια απόφαση έπαιρναν οι υγειονομικές επιτροπές του κράτους, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού.

Πρώτον, η ψηφοφορία που έγινε για να παραμείνουν κλειστά τα γήπεδα έγινε εκτός ημερήσιας διάταξης της ΕΕ με αποτέλεσμα να κρίνεται παράνομη. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, αποχώρησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, από την ψηφοφορία.

Στο λιμάνι λοιπόν έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μηνύσεις και εξώδικα σε όσους έριξαν την ψήφο τους στο να μην έχουν κόσμο τα παιχνίδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο «Κλεάνθης Βικελίδης».