Super League: Στις 16:00 οι εκλογές - Κούγιας vs Μπουτσικάρη - Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο άνθρωπος του Γιάννη Αλαφούζου που θα βρεθεί απέναντι στον Αλέξη Κούγια στις εκλογές της Super League.

Super League: Στις 16:00 οι εκλογές - Κούγιας vs Μπουτσικάρη - Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου, στις 16:00, είναι προγραμματισμένο στα γραφεία της λίγκας το διοικητικό συμβούλιο της Super League για την ανάδειξη νέου προέδρου του συνεταιρισμού. Δύο είναι οι υποψήφιοι για την αντικαταστάση του Μηνά Λυσάνδρου.

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, και ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο κ. Κούγιας προφανώς και είναι γνωστός, όμως δεν ισχύει το ίδιο -τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό και για τους περισσότερους- για τον κ. Μπουτσικάρη. Είναι ένας από τους δικηγόρους του Γιάννη Αλαφούζου. Υπήρξε μέλος της εφορευτικής επιτροπής στην Παναθηναϊκή Συμμαχία το 2012. Πλέον θεωρείται ο... αντ' αυτού, καθώς εκπροσωπεί σχεδόν μόνιμα τον κ. Αλαφούζο σε ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Έχει το δικό του γραφείο στο Κολωνάκι και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Μάλιστα είναι και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας των δικηγόρων.

Η ανακοίνωση της λίγκας

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 19/6/2020 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων πλέι οφ και πλέι άουτ

2/ Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του ΔΣ».