Ακαδημίες Ολυμπιακού: Μαυρουδής ο 4ος μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ!

Ο Παύλος Μαυρουδής που είναι ουσιαστικά κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, είναι το τέταρτο «αστεράκι» μέσα στη σεζόν που παίρνουν οι Πειραιώτες μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ. Είχαν προηγηθεί τα αδέρφια Κωστούλα και ο Καράκουτης.

Ακαδημίες Ολυμπιακού: Μαυρουδής ο 4ος μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ!

Αν δεν έχει χαθεί το... μέτρημα, ο 19χρονος αμυντικός χαφ Παύλος Μαυρουδής που από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στον Ρέντη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, είναι ο τέταρτος πιτσιρικάς που ουσιαστικά παίρνουν οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «οργώσει» όλη την Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο, με σκοπό να πάρουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στις μικρές ηλικίες. Πολλές φορές συναντούσαν απέναντί τους και τον ΠΑΟΚ στους ίδιους μεταγραφικούς «στόχους».

Ο Μαυρουδής λοιπόν είναι ο τέταρτος που είχε πρόταση από τον «Δικέφαλο», όμως τελικά προτίμησε τον Ολυμπιακό όχι μόνο λόγω της προσφοράς που του έκανε, αλλά και χάρη στον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν και τον κέρδισαν οι άνθρωποι της Ακαδημίας.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ που τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό στις 30 Ιουνίου, έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των τεσσάρων «μικρών» που είχαν προσφορά από τον ΠΑΟΚ και επέλεξαν τον Ολυμπιακό.

Στο ξεκίνημα της σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν στη «μηχανή» τους τα δύο παιδιά του Θανάση Κωστούλα,τον Κωνσταντίνο και τον Χαράλαμπο, οι οποίοι είχαν απασχολήσει σοβαρά όχι μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ΑΕΚ.

Τον Γενάρη οι Πειραιώτες προχώρησαν σε μία κίνηση – ματ, αποκτώντας τον Γιάννη Καράκουτη απευθείας από τον... ΠΑΟΚ! Ο 17χρονος αριστερός εξτρέμ που είχε βρεθεί και στο στόχαστρο του Άγιαξ, προτίμησε τον Ολυμπιακό, γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ δεν φρόντισε να του κάνει μία συμφέρουσα οικονομική πρόταση, με αποτέλεσμα το παιδί να θεωρήσει ότι δεν τον σεβάστηκαν. Στον Ολυμπιακό κινήθηκαν αστραπιαία και τον απέκτησαν τον χειμώνα.

Και φτάσαμε στις 18 Ιουνίου 2020 που ο Μαυρουδής έριξε «πόρτα» στους Θεσσαλονικείς και επέλεξε τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός πάντως δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ... Η αναζήτηση ταλέντων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.