Νικολιάς και Μαυρουδής για Ολυμπιακό!

Προβάρουν τα κόκκινα οι Αλέξανδρος Νικολιάς του ΠΑΣ Γιάννινα και Παύλος Μαυρουδής της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού.

Νικολιάς και Μαυρουδής για Ολυμπιακό!

Μπορεί να είναι σε εξέλιξη τα πλέι οφ και ακόμα η μεταγραφική περίοδος να μην έχει ανοίξει, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν τα μάτια τους ανοικτά 365 μέρες τον χρόνο σε μεταγραφικές υποθέσεις.

Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι στο λιμάνι ετοιμάζονται να κάνουν διπλό «χτύπημα» με παίκτες από την ελληνική αγορά, που δεν πάνε φυσικά για βασικές λύσεις. Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

Ο ένας είναι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Νικολιάς που ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα εδώ και τέσσερα χρόνια και το συμβόλαιό του με τον «Άγιαξ» εκπνέει τον προσεχή Δεκέμβριο. Έχει περάσει επίσης από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, τη Γλυφάδα και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο δεύτερος είναι ο 19χρονος αμυντικός χαφ Παύλος Μαυρουδής της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει με το «τριφύλλι» στις 30 Ιουνίου, αλλά φαίνεται πως η πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερη όχι μόνο από του ΠΑΟ αλλά και από του ΠΑΟΚ, που επίσης τον είχε προσεγγίσει και ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» τον πήραν μέσα από τα χέρια του «Δικεφάλου».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και για τους δύο ποδοσφαιριστές το θέμα είναι τόσο προχωρημένο που απομένουν πλέον κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί πώς και αν θα αξιοποιηθούν την επόμενη σεζόν, αν θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία ή θα πάνε να παίξουν κάπου δανεικοί.