Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Γιόχανσον μετά την προπόνηση, χάνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Ματίας Γιόχανσον έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, αλλά στη συνέχεια είχε ενοχλήσεις. Οι εξετάσεις έδειξαν αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο και δεν θα παίξει την Κυριακή (21/6) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Γιόχανσον μετά την προπόνηση, χάνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό

«Πάγωσαν» τα αρχικά χαμόγελα του Γιώργου Δώνη μετά το πέρας της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (18/6). Ο Έλληνας τεχνικός των «πρασίνων» είδε τον Ματίας Γιόχανσον να βγάζει το πρώτο μέρος της προπόνησης, αλλά μετά παραπονέθηκε για ενοχλήσεις.

Πήγε για εξετάσεις και αυτές έδειξαν αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός μάχης και φυσικά δεν θα παίξει την Κυριακή (21/6) κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Κανονικά, από κει και πέρα, προπονήθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος την Παρασκευή (19/6) αναμένεται να πάρει μέρος κανονικά στην προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και θα τεθεί και αυτός στη διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Στο απουσιολόγιο της ομάδας ήταν ο Πούγγουρας, καθώς απουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ οι Νάγκι, Μπεκ, Νούνες συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. Μαζί με τον Γιόχανσον το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Περέα, για να συνεχίσει μετά με ατομικό.