ΟΦΗ: Χωρίς Κουτρουμπή και Μαρινάκη με ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση (20/6) των Κρητικών με τον ΠΑΟΚ και σε αυτή δεν βρίσκονται οι Γιώργος Κουτρουμπής και Νίκος Μαρινάκης.

ΟΦΗ: Χωρίς Κουτρουμπή και Μαρινάκη με ΠΑΟΚ

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (18/6) στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ επί κρητικού εδάφους, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο (20/6) με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League 1.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως και ο Νίκος Μαρινάκης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο Φελίπε Σόουζα ακολούθησε για μία ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία. Από κει και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Στην 20μελή αποστολή που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (19/6) συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Σακόρ, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Βίκτορ, Βαφέας, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Περδίκης, Νοικοκυράκης.

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (19/6), στις 6:00 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη.