Ολυμπιακός: Τα τρία «όχι» του Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκοράρει ασταμάτητα με τη φανέλα του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα αρκετοί σύλλογοι να του χτυπούν την πόρτα και να συναντούν την άρνηση του.

Ολυμπιακός: Τα τρία «όχι» του Ελ Αραμπί

Τα 25 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει φτάσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει προσελκύσει τα βλέμματα συλλόγων από το εξωτερικό. Για τον Μαροκινό επιθετικό υπήρξε τον Γενάρη ενδιαφέρον από ομάδα του Κατάρ. Ούτε καν που το συζήτησε έμπειρος στράικερ, ο οποίος είχε μπροστά του την ευρωπαϊκή προοπτική με τον Ολυμπιακό.

Έχει στην… πλάτη του μία καριέρα με πολλά γκολ, όμως, στην Ελλάδα του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στο Champions League και μάλιστα να σκοράρει. Τα όσα κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν περνάνε απαρατήρητα παρά το γεγονός πως είναι ένας παίκτης 32 ετών προς τα 33.

Πριν μερικές εβδομάδες στην Τουρκία υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Μπεσίκτας είχε ασχοληθεί σοβαρά με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Οι Τούρκοι είχαν βάλει στο… μάτι τον 32χρονο στράικερ, ο οποίος έχει σκοράρει και σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Τώρα έρχονται οι Κινέζοι να προσφέρουν στον Ελ Αραμπί 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Και αυτοί εισπράττουν ένα μεγάλο "όχι" από τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν είναι υπερβολή, αλλά πραγματικότητα πως ο παίκτης αρνείται κάθε πρόταση που έρχεται από το εξωτερικό.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πρώτα απ' όλα είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του έχουν προσαρμοστεί στη χώρα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή. Από την άλλη υπάρχει και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι με τον 32χρονο στράικερ να αισθάνεται υπέροχα που είναι σε έναν σύλλογο που του δίνει την ευκαιρία να πάρει τίτλους και να παίξει σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη.