Οι πιθανότητες να πάει σε διεθνές τουρνουά ο Ολυμπιακός

Προς τα τέλη Αυγούστου θα γίνουν αρκετά τουρνουά στο εξωτερικό και σίγουρα ο Ολυμπιακός θα δεχτεί προτάσεις. Δύσκολα όμως θα καταφέρει να δώσει το «παρών».

Οι πιθανότητες να πάει σε διεθνές τουρνουά ο Ολυμπιακός

Πολύ περίεργο το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό λόγω της πανδημίας. Αν δεν είχε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με την Γουλβς και σε περίπτωση πρόκρισης το Final – 8 του Europa League, τότε θα μπορούσε να κάνει έναν καλύτερο προγραμματισμό.

Τώρα τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά για να κάνει μία προετοιμασία όπως τα προηγούμενα καλοκαίρια. Εδώ και μέρες το fosonline.gr σάς έχει ενημερώσει ότι όλα δείχνουν... Ρέντη για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Το θέμα φυσικά είναι τι θα γίνει με τα φιλικά... Ήδη αρκετές ομάδες στο εξωτερικό, σκοπεύουν να διοργανώσουν τουρνουά, εφόσον ο ιός το επιτρέψει και δεν τους ανατινάξουν τα σχέδια. Επειδή δεν θα είναι εύκολο να διοργανωθούν διεθνή τουρνουά, ήδη γίνονται προεργασίες, έτσι ώστε προς τα τέλη Αυγούστου να γίνουν κάποια τουρνουά που θα φιλοξενήσουν ομάδες από χώρες που δεν έχουν πληγεί σε τόσο μεγάλο βαθμό από την πανδημία.

Η Ελλάδα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι πρότυπο σε όλη την Ευρώπη και για αυτό το λόγο, ο Ολυμπιακός αναμένεται να δεχτεί αρκετές προτάσεις και προσφορές για συμμετοχή σε τουρνουά.

Θα μπορέσουν όμως οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν το «παρών»; Για την ώρα είναι πολύ πρώιμη μία τέτοιου είδους συζήτηση, αλλά με τα έως τώρα δεδομένα φαντάζει αρκετά δύσκολο.