Ολυμπιακός: Πέρασε το μήνυμά του ο Καφού

Ο Καφού πήρε χρόνο στο παιχνίδι με τον Άρη και πέρασε το μήνυμα του για το μέλλον του στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ολυμπιακός: Πέρασε το μήνυμά του ο Καφού

Για τον Καφού είχε ανοίξει θέμα πριν μερικές εβδομάδες για το αν θα μείνει ή όχι στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν. Η πρόθεση που υπάρχει από την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς είναι να κρατήσει τον Πορτογάλο στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο 49χρονος τεχνικός και μη ξεχνάμε πως αυτός είχε εισηγηθεί τη μεταγραφή του τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Καφού απ' όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό δεν είχε προλάβει να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια, αφού είχε ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμό.

Στο ματς με τον Άρη πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 52' αντί του Μπουχαλάκη και έπαιξε ένα γεμάτο σαραντάλεπτο. Στη διάρκεια του έδειξε πως έψαχνε τα πατήματα του και ήταν λογικό, αλλά με το πέρασμα του χρόνου γινόταν όλο και καλύτερος. Σε γενικές γραμμές το μήνυμα που πέρασε ο Καφού από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Άρη ήταν πως πρόκειται για έναν χαφ που έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως έχει τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του Πειραιά. Το βασικό, όμως, είναι πως η αγωνιστική του εικόνα ήταν τέτοια που έπειθε πως αξίζει να πάρει μία θέση στο ρόστερ του νέου Ολυμπιακού.