Τέλος ο Βράνιες από την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αποφάσισε να τερματίσει από τώρα τη συνεργασία της με τον Όγκνιεν Βράνιες, μετά την άρνηση της Άντερλεχτ να αφήσει τον παίκτη στην ελληνική ομάδα και για τον μήνα Ιούλιο.

Τέλος ο Βράνιες από την ΑΕΚ!

Παρότι όλα έδειχναν πως ο Όγκνιεν Βράνιες θα παρέμενε στην ΑΕΚ και για τη νέα σεζόν, βάσει τόσο των δικών του επιθυμιών όσο και της Άντερλεχτ όπου και ανήκει, οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών θέτουν τον Βόσνιο άμεσα εκτός ομάδας.

Η επιθυμία της «Ένωσης» ήταν να παραμείνει ο παίκτης τουλάχιστον και τον Ιούλιο για τις ανάγκες της ομάδας στα εν εξελίξει playoffs της Super League, ωστόσο το βελγικό κλαμπ απάντησε αρνητικά, ζητώντας την επιστροφή του παίκτη μέχρι τις 30 Ιουνίου.

ΑΕΚ: Θέμα με Όγκνιεν Βράνιες, τον θέλει πίσω η Άντερλεχτ την 1η Ιουλίου!

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση, καθώς η ελληνική ομάδα αποφάσισε να τερματίσει από τώρα τη συνεργασία της με τον Βράνιες και όχι να περιμένει μέχρι το τέλος του Ιουνίου!

Παράλληλα, τις διαδικασίες επιτάχυνε και η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος χθες Δευτέρα (15/6) αναχώρησε για τη Βοσνία εξαιτίας ενός οικογενειακού θέματος που αφορούσε την κόρη του.

Αρχικά ο παίκτης δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω των κλειστών συνόρων, ωστόσο ύστερα από επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, του διεμήνυσε ότι δεν επιθυμεί να έρθει πίσω στη χώρα μας για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων».

Δεδομένης της συμπεριφοράς του παίκτη αλλά και της αρνητικής στάσης της Άντερλεχτ στο θέμα του δανεισμού του, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν να θέσουν άρον-άρον εκτός ομάδας τον Βόσνιο, ρίχνοντας ουσιαστικά «τίτλους τέλους» στην υπόθεση Βράνιες.