Πανιώνιος: Έσπασε την...κατάρα των εκτός έδρας αγώνων!

Ο Πανιώνιος του Λεωνίδα Βόκολου τις δυο πρώτες αγωνιστικές των πλέι άουτ αποδεικνύει πως είναι πολύ σκληρός για να... πεθάνει! Ο «Ιστορικός» τη Δευτέρα το βράδυ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, έσπασε την...κατάρα των εκτός έδρας αγώνων.

Πανιώνιος: Έσπασε την...κατάρα των εκτός έδρας αγώνων!

"Ζωντανός" στο κυνήγι της παραμονής παραμένει ο Πανιώνιος του Λεωνίδα Βόκολου.

Όσοι είχαν...χαμένο τον «Ιστορικό», το ξανασκέφτονται, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα της Νέας Σμύρνης, τη Δευτέρα το βράδυ έσπασε και την κατάρα των αναμετρήσεων μακριά από την πλατεία, πανηγυρίζοντας το βαθμό στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πανιώνιος, στην κανονική διάρκεια, έχασε εύκολα με 2-0 τον περασμένο Ιανουάριο αλλά χθες (15/6) πήρε έναν βαθμό που ενδεχομένως στο τέλος της σεζόν να αποδειχθεί χρυσός.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο Πανιώνιος στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να μαζέψει μακριά από τη Νέα Σμύρνη μόλις τέσσερις πόντους, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πήρε ισοπαλία στη Λαμία με αντίπαλο τον ΠΑΣ (1-1) τον Σεπτέμβριο στο ξεκίνημα ουσιαστικά της σεζόν και κέρδισε στα Πηγάδια την Ξάνθη τον Νοέμβριο (1-2).

Έκτοτε και μέχρι να παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ, μετρούσε οκτώ συνεχόμενες ήττες, σε διάστημα επτά μηνών, με τέρματα μάλιστα 21-1!

Βέβαια τα πλέι άουτ είναι μια άλλη... ιστορία και ο Πανιώνιος το απέδειξε στην Τρίπολη, όπου κράτησε και το μηδέν.

Κι αυτό είναι είδηση για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

Η τελευταία φορά που δεν δέχθηκε γκολ μακριά από τη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα, ήταν το Νοέμβριο του 2018 και πάλι στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη.

Ο «Ιστορικός» είχε κερδίσει τότε με 1-0 την Ξάνθη, με τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος πλέον φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, να βρίσκει το δρόμος προς τα δίχτυα.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, επτά μήνες μετά πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος και 19 μήνες μετά, κράτησε ανέπαφη την εστία του!